Omgeving

Vogelvlucht impressie Enthoven

De 17 eigentijdse woningen worden gerealiseerd achter de bestaande woningen aan de Bennebroekerweg en worden ontsloten via de nieuwbouw tegenover het dorpshuis De Oase. Via de N205 zit men binnen een mum van tijd op de A4. De afstand van Zwaanshoek tot luchthaven Schiphol bedraagt daardoor slechts 14 kilometer. Ook de binnenstad van Haarlem, Amsterdam en het strand zijn bereikbaar binnen slechts 25 minuten.

Op recreatiegebied heeft de omgeving van Kroon op Enthoven u veel te bieden. Middels de voetgangers-, fiets- en ruiterbrug bent u zo in PARK21; 1.000 hectare aan polderlandschap dat wordt getransformeerd tot een metropolitaans park met vertier, vermaak, rust en ontspanning. Grenzend aan PARK21 ligt Sportcomplex Koning Willem-Alexander. Een heel scala aan sporten kunnen hier, op een steenworp afstand van Kroon op Enthoven, worden beoefend!

 

 

 

sfeerbeeld

Kenmerken Zwaanshoek

De kenmerken van Zwaanshoek? Groen, gemoedelijk en kleinschalig. Een klein maar fijn dorp in een typisch Hollands landschap. Een geslaagde combinatie, al zeggen wij het zelf!

Zwaanshoek beschikt over een goede basisschool “De Zwanebloem” en een bloeiende tennisvereniging, TC Zwaanshoek. In dorpshuis De Oase kunnen liefhebbers van yoga, fotografie, dansen, klaverjassen en andere leuke activiteiten hun hart ophalen. In De Oase is ook een peuterspeelzaal en een kleine bibliotheek gevestigd. Met Hoofddorp, Bennebroek en Hillegom in de nabijheid zijn overige voorzieningen nooit ver weg.