Financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in één of meerdere bouwnummers in Enthoven in Zwaanshoek? Dan ontvangen wij graag uw financiële check zodra de verkoop is gestart. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

HOE WERKT HET?

De financiële check kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van uw hypotheekverstrekker of financieel adviseur te versturen bij inschrijving. Je kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Christiaan Schouten en Kimberley Willemsen zijn nauw betrokken bij het project Enthoven. Ze gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Zwaanshoek. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vindt u op deze webpagina en over nieuwbouw op deze webpagina.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koopt u een milieuvriendelijk en duurzame woning in Enthoven? Dan krijgt u een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op de website van Rabobank om de voorwaarden te bekijken.

NEEM CONTACT OP MET ÉÉN VAN DE ADVISEURS

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende financiële check voor uw woning in Zwaanshoek. Neem contact op met één van de adviseurs, Christiaan Schouten of Kimberley Willemsen of stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam. Of vraag hieronder met behulp van de button uw financiële check digitaal aan!

Aanvragen Financiële check